Bli medlem

BLI MEDLEM

Vi har två olika typer av medlemskap:
Fullvärdigt medlemskap och stödmedlemskap. Vårt stödmedlemskap riktar sig till dig som i första hand vill bidra med ekonomiskt stöd till föreningen men inte har något egentligt intresse av den rösträtt eller de erbjudande som kommer med fullvärdiga medlemskapet. Vårt stödmedlemskap kostar 100 kronor och om detta kan du läsa mer här.

Det fullvärdiga medlemskapet kostar 295 kronor per år och gäller för två personer som är partner och bor på samma adress. Vill du veta vad du får för pengarna läs gärna mer på sidan medlemskap här på hemsidan. Som fullvärdig medlem har du rösträtt (en röst) på föreningens årsmöten. Du kan också att komma att bli inbjuden till andra evenemang som rör föreningen. Vissa rabatter och extraerbjudanden finns också tillgängliga för fullvärdiga medlemmar.

Från och med 2014 har vi en ny lösning för medlemshantering. Detta innebär att du som vill registrera medlemskap gör detta genom att följa länken sist på denna sida. Väl där använder du rullmenyn för att välja medlemskap (fullvärdigt medlemskap eller stödmedlemskap). Fyll i dina uppgifter samt ladda ned din avi som pdf. Kom ihåg att notera dina inloggningsuppgifter. De använder du ifall du vid ett senare tillfälle vill logga in och ändra dina uppgifter.

Läs villkor och information om hantering av personuppgifter innan du går vidare.

Länk till självbetjäning “bli medlem” (extern sida)